Veja

SDU REC FLANNEL Womens

€ 129,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Veja
Kleur Blauw
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Tech (100% recycled polyester)
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00059144
Bovenwerk: Flanel (70% gerecycled katoen en 30% gerecyclede plastic flessen)Panelen: C.W.L en veganistisch suèdeLogo a V: rubber uit het Amazonegebied (26%)Binnenzool: rubber uit het Amazonegebied (10%), suikerriet (41%), gerecycled EVA* (10%), biologisch katoen (16%) en andere (13%)Buitenzool: synthetisch rubber (49%), silica (30%), rubber uit de Amazone (12%) en andere (9%)Tussenzool: E.V.A. (52% suikerriet en 35% andere)Voering: Tech (100% gerecyclede plastic flessen)Veters: Biologisch katoen (100%)Gemaakt in Brazilië*ethyleenvinylacetaatHet Flanel is een 100% gerecyclede stof die is geborsteld om extra zachtheid te creëren.

Stel je voor: de perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid. Maak kennis met de SDU Rec Flannel Womens sneakers van Veja in de trendy kleur Snow_Nautico. Deze schoenen zijn niet zomaar sneakers. Ze vertellen een verhaal. Een verhaal over bewuste keuzes, elegante stijl en duurzame materialen. Vanaf het moment dat je ze aantrekt, voel je de passie en toewijding die Veja sinds 2005 in elk paar heeft gestoken.

Waarom jij deze Veja’s moet hebben:

  • Eco-vriendelijk ontwerp: De voering van tech materiaal (100% gerecycled polyester) en de buitenkant van textiel maken deze sneakers goed voor jou én de planeet.
  • Trendy kleur: De Snow_Nautico-kleur is de perfecte mix van koel en chique. Ideaal om een statement te maken zonder te overdrijven.
  • Comfortabel & voor elke dag: Met hun lage schachthoogte en stevige rubberen zool zijn deze sneakers geweldig voor elke gelegenheid, of je nu door de stad wandelt of een dagje op werk bent.

Styling tips:

Of je nou gaat voor een casual jeans of een sportieve jurk, deze sneakers passen perfect bij jouw dagelijkse look. Haal die favoriete jeans uit de kast en trek je SDU Rec Flannel Womens aan. Succes gegarandeerd!

Het verhaal achter Veja:

Veja doet dingen anders. Sinds 2005 creëert dit merk sneakers waarbij sociale projecten, economische rechtvaardigheid en ecologische materialen samenkomen. Voor de canvas en veters wordt biologisch katoen uit Brazilië en Peru gebruikt. De zolen zijn gemaakt van rubber uit het Amazonegebied en innovatieve materialen van gerecyclede plastic flessen of polyester. Veja sneakers worden geproduceerd in hoogstaande fabrieken in Brazilië en Portugal. En de logistiek van Europese Veja-winkels en e-commerce wordt beheerd door Log’ins, een bedrijf dat zich richt op professionele en sociale inclusie.

Kortom:

Met de SDU Rec Flannel Womens haal je niet alleen een paar stijlvolle en comfortabele sneakers in huis, maar draag je ook bij aan een mooiere wereld. Waar wacht je nog op? Maak vandaag nog die bewuste keuze en voeg deze pareltjes toe aan je collectie!

De Mulders – 100 jaar liefde voor elkaar én voor schoenen.