Woden

Ronja Plateau

€ 139,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Roze
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00059086
De duurzame WODEN Ronja Plateau sneaker voor dames is vervaardigd met gecertificeerd suède van Leather Working Group en gerecycled nylon. Met een rubberen buitenzool met 10% gerecycled rubber, upcycled visleer met ASC-certificering en een lichtgewicht EVA-tussenzool, biedt dit sportieve ontwerp niet alleen een trendy uitstraling, maar ook een milieuvriendelijke optie. De WODEN Airflow system ™ zorgt voor een ademend vermogen en ultrazachte loopervaring gedurende de dag.

Laat je meevoeren in de wereld van comfort en stijl met de Ronja Plateau van Woden. Deze unieke sneakers in de betoverende kleur Ballerina Multi zijn een eyecatcher én een verantwoorde keuze. Gemaakt van eco-vriendelijk suède, gecombineerd met textiel en leer aan de buitenkant, bewijzen deze schoenen dat mode en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan.

Waarom je de Ronja Plateau wilt hebben:

  • Eco-vriendelijk suède: Je draagt niet alleen een prachtig paar schoenen, maar ook bij aan een groenere wereld.
  • Comfort gegarandeerd: De binnenkant is gevoerd met textiel, wat voor een aangenaam gevoel en perfecte pasvorm zorgt, zelfs na lange dagen.
  • Stijlvolle verschijning: De Ballerina Multi kleur zorgt voor een frisse touch aan je outfit.
  • Duurzaam en chic: De buitenkant mengt textiel en leer op elegante wijze, wat de Ronja Plateau niet alleen duurzaam maar ook zeer stijlvol maakt.
  • Rubberen zool: Voor extra grip en comfort bij elke stap die je zet.

Hoe te combineren?

Style de Ronja Plateau met een casual outfit om een sportieve, maar toch chique look te creëren. Denk aan een mooie denim of een luchtige zomerjurk voor de perfecte balans tussen comfort en fashion.

WODEN – EEN GROENE VOETAFDRUK

Woden is een merk waar mode, functionaliteit en duurzaamheid centraal staan. Opgericht in 2013 door Carsten Holm, focust Woden zich op Scandinavisch design, waarbij natuurlijke kwaliteitsmaterialen en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voorop staan. Elke schoen is tot in het detail ontworpen voor de urban levensstijl van deze tijd.

Met de Ronja Plateau van Woden kies je voor stijl, duurzaamheid en comfort. Perfect voor de moderne vrouw die niet alleen modebewust is, maar ook oog heeft voor onze planeet. Voeg deze prachtstukken toe aan je collectie en stap zelfverzekerd de straat op!