Wolky

Jewel

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Paars
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00058859

Wat vind je van deze paarse schoonheid? Dit is niet zomaar een instapper, dit is Jewel! Een juweel van het merk Wolky, 100% hip en perfect voor jouw voeten. Echt leer, de buitenkant én de voering, voelen aan als fluweel. Soft en soepel. Comfort met een hoofdletter C. En de kleur, 600 Purple, zo diep als een amethist. Is dat even lekker opvallen!

Met deze laag uitgesneden schacht lijken je benen wel oneindig. Ondertussen zorgt de robuuste rubberen zool ervoor dat je kunt lopen alsof je op wolken danst. Heeft moeder natuur je gezegend met slanke Cinderella-voeten of juist de volle voet van een aardgodin? Geen probleem! Deze sandaal is verstelbaar met drie klittenbandsluitingen om jouw voet af te kleden naar perfectie.

Oké, even serieus: comfort gecombineerd met stijl en duurzaamheid, dat is de Wolky-lifestyle. Dankzij het anatomisch gevormde kurken voetbed, dat trouwens uitneembaar is voor je eigen losse inlegzolen, zijn deze sandalen al 25 jaar lang geliefd. En wie wil daar nou niet bij horen?

Anyway, de nummer voor dit sieraad is 00058859. Maar het enige waar je echt aan hoeft te denken, is hoe snel je naar onze website kan gaan om deze prinses op de erwt te scoren. Kom op, geef je voeten het plezier van de Wolky Jewel!

Stap in de wereld van ultiem comfort en stijl met de Jewel sandalen van Wolky. Deze prachtige paarse sandalen, in de eye-catching tint 600 Purple, geven jou niet alleen het comfort waar je voeten naar verlangen, maar maken ook een fashion statement waar iedereen jaloers op zal zijn. Ontdek nu waarom de Jewel jouw nieuwe favoriete zomeraccessoire wordt!

Waarom jij voor de Jewel kiest:

  • Premium materialen: Met een voering en buitenkant van volledig leer, bieden de Jewel sandalen duurzaamheid en hoogwaardig comfort. Ze vormen zich naar jouw voeten, waardoor elk stapje aanvoelt als een wolkje.
  • Trendkleur: De 600 Purple tint geeft jouw outfit een elegante, maar toch opvallende touch. Perfect om jouw unieke stijl te benadrukken.
  • Duurzaam: Wolky heeft niet alleen oog voor jouw loopplezier, maar ook voor het milieu. Deze sandalen zijn gemaakt met respect voor onze planeet, zodat je met een gerust hart kunt genieten.

Technische details die het verschil maken:

  • Artikelgroep: Slippers & Sandalen
  • Schachthoogte: Laag
  • Materiaal zool: Rubber
  • Artikelnummer: 00058859

Dankzij de perfecte pasvorm en het doordachte ontwerp, ervaar je bij elke stap de magie van Wolky. Veel dragers merken aan het einde van de dag pas dat ze hun schoenen nog aan hebben!

Styling tips:

  • Casual Chic: Combineer de Jewel met een relaxte jeans voor die perfecte zomerse look.
  • Speels en Stijlvol: Draag ze met een sportieve rok en maak een speels, maar toch stijlvolle outfit compleet.

Deze veelzijdige sandalen passen zich moeiteloos aan jouw stijl aan en zijn de perfecte finishing touch voor elke gelegenheid.

Ervaar de Wolky-belofte:

Wolky is al ruim 40 jaar de specialist in comfort. We kennen het allemaal: hoe slechte schoenen je dag compleet kunnen verpesten. Dat is verleden tijd met Wolky. Onze passie is het om supportieve schoenen te maken die een perfecte pasvorm combineren met tijdloos design en optimaal comfort. Steun en comfort, de twee kernwaarden die jou helpen de drukke dagen door te komen zonder moeite.

Met trots hebben we door de jaren heen veel vrouwen voorzien van comfortabele, ondersteunende schoenen. Echte Wolky-liefhebbers weten: als je eenmaal een paar hebt, wil je niet meer anders. En dat is logisch, want Wolky's worden allemaal door ons ontworpen én met de hand gemaakt. Zo kun je van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat genieten van het leven dat je verdient!

Kies voor de Jewel van Wolky en laat je voeten stralen. Geef jezelf het cadeau van comfort en stijl en voeg deze prachtige paarse sandalen toe aan je garderobe. Waar wacht je nog op?