Keen

Zionic Mid WP Hiking Boot

€ 179,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Keen
Kleur Dark Olive/Scarlet Ibis
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00059241
KEEN Zionic Mid WP Stuw je wandeling voort. Sneller, verder, leuker. Met een unieke combinatie van snelheid, stabiliteit en comfort is Zionic een springplank voor trailtijd.Bovenwerk van hoogwaardig ripstop mesh met TPU-overlays voor stevige, lichtgewicht ondersteuning.TPU-buitenzool met hogere tractie voor lichtgewicht duurzaamheidSneldrogende voering voor actief gebruikVoorgevormde pasvorm - Volgt de contouren van de voet voor een stevigere pasvormSnelhaken voor eenvoudige aanpassing van de veterUitneembare PU-binnenzool met ondersteuning van de voetboog voor langdurig comfortEVA-tussenzool met hoge dempingEco Anti-Odor voor natuurlijke geurbestrijdingPFAS-vrije waterafstotendheid

Zionic Mid WP Hiking Boot - Heren

Stap de natuur in met de gloednieuwe Zionic Mid WP Hiking Boot van Keen. Deze enkelhoge wandelschoenen zijn een must-have voor elke avonturier die op zoek is naar comfort, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Wat maakt de Zionic Mid WP Hiking Boot bijzonder?

  • Materiaal buitenkant: Gemaakt van hoogwaardig textiel voor maximale ademhaling en flexibiliteit.
  • Materiaal voering: Textiel dat je voeten de hele dag droog en comfortabel houdt.
  • Materiaal zool: Robuust rubber voor een superieure grip op alle terrein.
  • Schachthoogte: Enkelhoog, biedt perfecte ondersteuning en bescherming tijdens je wandelingen.

Unieke eigenschappen:

  • PFAS-vrij: Keen heeft deze schoen ontwikkeld zonder schadelijke chemicaliën zoals PFAS, die schadelijk kunnen zijn voor zowel het milieu als je gezondheid. Dit betekent dat je zorgeloos en verantwoord de natuur kunt verkennen.
  • Waterbestendig design: Met een duurzaam waterbestendig ontwerp, blijf je voeten droog, ongeacht de weersomstandigheden.

Met een goed verhaal: Keen staat voor schoenen die je voor altijd wilt dragen, niet voor "forever chemicals". Ze hebben, door te stoppen met het gebruik van schadelijke PFAS-chemicaliën, een belangrijke stap gezet in duurzame productie. Niet alleen beschermt dit de aarde, maar ook jouw gezondheid. Toen Keen zich bewust werd van de aanwezigheid van deze chemicaliën in hun schoenen, zetten ze meteen een radicale verandering in gang. Door simpelweg de vraag te stellen: "Waarom gebruiken we dit eigenlijk?", verschoof hun hele productieproces naar een gezonder en milieuvriendelijk alternatief. Zo is deze Zionic Mid WP Hiking Boot ontstaan, zonder in te boeten op kwaliteit en prestaties.

Maak je klaar voor elke uitdaging met de nieuwe Zionic Mid WP Hiking Boot. Of je nu door modderige bossen trekt, over rotsachtige paden klimt of gewoon een stevige stadswandeling maakt, deze schoenen ondersteunen je elke stap van de weg.

Grijp jouw paar van deze gloednieuwe wandelschoenen en maak je volgende avontuur onvergetelijk! Alleen beschikbaar bij De Mulders.