Blackstone

Brian

€ 159,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Blackstone
Kleur Dodo
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00059221
Blackstone Brian WG80 desert boot.Materiaal: Leer (suède)Voering: leerZool: rubberType sluiting: vetersHerkomst: Portugal

Maak kennis met Brian - de nieuwste aanwinst van De Mulders! Deze herenschoen van Blackstone combineert stijl, comfort en duurzaamheid op perfecte wijze. Of je nu door de stad wandelt of een belangrijke meeting hebt, met Brian aan je voeten maak je altijd een onvergetelijke indruk.

Waarom kies je voor Brian?

  • Nieuw in het assortiment: We zijn trots om Brian als nieuwste model aan ons assortiment toe te voegen. Een ware must-have!
  • Topkwaliteit materialen: Gemaakt van premium suède en leer, straalt Brian luxe uit terwijl hij stevig en duurzaam blijft.
  • Ultiem comfort: Zachte leren voering zorgt voor een fris gevoel, zelfs na een lange dag.
  • Slijtvaste zool: De rubberen zool biedt optimale grip en stabiliteit, wat een betrouwbare stap garandeert.
  • Veelzijdig design: Enkelhoog, zodat je 'm makkelijk kunt combineren met zowel casual als formele outfits.

Blackstone – Gedreven door vakmanschap, gekenmerkt door stijl

Sinds de oprichting in 1992 is Blackstone toegewijd aan het uitdagen van de status quo, met een collectie die stoer en stijlvol is. Vandaag de dag biedt Blackstone een breed scala aan boots, sneakers en veterschoenen voor mannen en vrouwen. Deze blijven trouw aan de basis- en merkwaarden, met tijdloze ontwerpen en perfecte pasvormen die wereldwijd geliefd zijn.

Duurzaamheid en groen bij Blackstone

Duurzaamheid staat bij Blackstone hoog op de agenda. Met het doel om in 2024 100% gecertificeerd LWG-leer te gebruiken, werk je met Brian aan een beter milieu. Blackstone is vastberaden om te groeien op het gebied van duurzame kleuring, recycling en gebruik van duurzame materialen, alles in lijn met hun toekomstvisie.

Styling Tip: Combineer Brian met een casual jeans en een nette blazer voor een stijlvolle, sportieve look. Perfect voor een dag op kantoor of een avondje uit.

Beleef het vakmanschap en de duurzaamheid van Blackstone. Voeg Brian vandaag nog toe aan je collectie en ervaar het verschil zelf!