Wolky

Quinta F2F Longbeach nubuck

€ 199,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Rood
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte halfhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00059204

Je kent het wel, van die schoenen die zó lekker zitten dat het voelt alsof je op wolken loopt. Nou, laat dit nu het exacte gevoel zijn van de Quinta F2F Longbeach nubuck van Wolky.

De naam van deze rozerode parel mag dan wel een mondvol zijn, maar het dragen ervan is net zo verrukkelijk als het uitspreken ervan. Ze schenken je het ultieme gevoel van comfort en zorgen ervoor dat je voeten zich de hele dag door volledig op hun gemak voelen, zelfs op die drukke dagen waarop het lijkt alsof je van hot naar her rent.

Deze halfhoge enkellaarsjes zijn gemaakt van prachtig rood nubuckleder, een soort leer dat niet alleen een luxueuze uitstraling heeft, maar ook nog eens bijzonder duurzaam is. Geen zorgen dus over snel slijtende schoenen. En het beste? De schoen past zich helemaal aan naar jouw voet. De speciale uitsparing voor mensen met hallux valgus zorgt ervoor dat de schoen mee rekt waar het nodig is, terwijl het op andere punten toch zijn stevigheid behoudt. Zoals een echte kameleon, past deze schoen zich volledig aan aan jouw voeten.

Of je nu een dagje de stad ingaat, een wandeling door het park maakt, of op kantoor zit, met de Quinta F2F Longbeach nubuck van Wolky aan je voeten doe je dit alles in stijl én met comfort.

Dus waar wacht je nog op? Doe jezelf een plezier en stap in de wereld van ultiem loopcomfort met deze elegante laarsjes. Tenslotte, wie zou er niet ‘ja’ zeggen tegen een paar schoenen dat niet alleen je outfit omhoog haalt, maar ook jouw voeten als ware royalty behandelt?

Maak kennis met je nieuwe favoriete schoen: de Quinta F2F Longbeach nubuck van Wolky. Dit gloednieuwe model, net toegevoegd aan ons assortiment, belooft niet alleen je stijl te upgraden, maar ook je comfortniveau naar ongekende hoogten te tillen. Durf jij het comfort en de stijl van deze schoen eens te proberen? Ontdek het ultieme loopplezier zoals alleen Wolky dat kan bieden!

Materiaal om van te dromen: De Quinta F2F Longbeach nubuck is vervaardigd van hoogwaardig nubuck leer, bekend om zijn luxe uitstraling en duurzaamheid. De textiele voering zorgt ervoor dat je voeten de hele dag door aanvoelen alsof je op wolken loopt.

Prachtige kleur: De dieprode tint 530 Oxblood geeft een elegante en krachtige uitstraling aan elke outfit. Het is de perfecte kleur voor zowel casual als chique gelegenheden.

Perfecte pasvorm: De halfhoge schachthoogte zorgt ervoor dat deze schoen naadloos aansluit op je voet. De stevige rubberen zool biedt uitstekende grip en een lange levensduur.

Stevige basis: De robuuste rubberen zool garandeert een lange levensduur en zorgt voor uitstekende grip. Hierdoor geniet je ongekend lang van comfort.

Wolky: 40 jaar specialist in comfort: Als vrouw hebben we het allemaal meegemaakt: hoe slechte schoenen onze hele dag kunnen verpesten. Dat kan anders! Daarom nemen we bij Wolky jouw loopplezier serieus. Onze passie is het om kwaliteitsschoenen te maken die een perfecte pasvorm combineren met tijdloos design en optimaal comfort. Ze moeten bovendien steun bieden, want naast dat ze lekker zitten, moeten schoenen je voeten ook ondersteunen.

Al ruim 40 jaar lang voorzien we vrouwen van comfortabele, ondersteunende schoenen die gemaakt zijn om op te lópen. En daar zijn we maar wat trots op! Veel vrouwen die Wolky hebben ontdekt, geven aan niet meer anders te willen. Dat is ook de reden dat sommige modellen al tientallen jaren in onze collectie zitten. Wolky's worden allemaal door ons ontworpen én met de hand gemaakt. Zo kan jij van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat genieten van het actieve leven dat je verdient!

Styling tip: Combineer de Quinta F2F Longbeach nubuck met een casual outfit voor een moeiteloze, chique look. Of je nu een dagje gaat shoppen of een lange wandeling maakt, deze schoen past bij elke gelegenheid.

Specificaties:

  • Naam: Quinta F2F Longbeach nubuck
  • Materiaal: Nubuck
  • Kleur: 530 Oxblood
  • Schachthoogte: Halfhoog
  • Materiaal voering: Textiel
  • Materiaal zool: Rubber
  • Materiaal buitenkant: Leer
  • Geslacht: Dames
  • Artikelnummer: 00059204
  • Merk: Wolky

Wil je meer weten over Wolky's schoenen, het ontstaan van Wolky én onze ultieme bestsellers? Scroll dan verder. Binnen no-time ben jij Wolky-expert en weet je alles over comfortabele schoenen!