Wolky

Roll Slipper

€ 149,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur 800 Blue AYR
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00012142

Hey daar, trendsetter met een groen hart! Sta je nou in je pyjama? Perfect, zet dan je beste voet naar voren en stap in de toekomst van comfort. Ik presenteer je de Wolky Roll Slipper, het perfecte paar voor hen die weigeren te kiezen tussen stijl, comfort en duurzaamheid. Klinkt als muziek in de oren, toch?

Beeld je eens in, je wordt wakker, je voet glijdt in deze blauwe schoonheid - de sound van tevredenheid ontsnapt zonder dat je het beseft. ‘Ohhhh’, wie had ooit gedacht dat een simpele instapper zo’n gevoel van voldoening kon geven? Dat, mijn vriend, is de magie van de Roll Slipper. De kleur - een dromerige 800 Blue AYR - voegt een flits van levensvreugde toe aan je outfit, of je nu kiest voor een zomerjurk of je favoriete jeans.

Maar deze Roll Slipper is meer dan enkel een mooi gezicht. Aan de binnenkant vind je zacht en soepel leer, een luxe omhelzing voor je voeten bij elke stap die je zet. De buitenkant? Dat is stevig leer dat zo sterk is als de milieuvriendelijke waarden die jij koestert. Je voeten voelen niet alleen fantastisch, maar brengen ook een krachtig statement naar de wereld: ‘Ik geef om onze planeet, en ik doe het in stijl.’

En kun je raden wat de kers op de taart is? De robuuste rubberen zool natuurlijk! Klaar voor actie, klaar voor avontuur en klaar om verantwoordelijkheid te nemen voor de aarde. Is dat niet briljant, dat je een verschil kunt maken met iets simpels als het kiezen van de juiste schoen?

Dus kom op, verras je voeten met de Roll Slipper en voeg een beetje plezier toe aan dagelijkse momenten. Omdat je het waard bent. Omdat je niet gewoon iemand bent - nee, jij bent uniek, net zoals het nummer van je Wolkys: 00012142. Pak je kans om te glanzen en te stralen, met een beetje hulp van je nieuwe beste vrienden, de Roll Slipper.

Wolky Roll Slipper in 800 Blue AYR

Stap in stijl en comfort met de Roll slipper van Wolky! Deze prachtige slipper in de frisse kleur 800 Blue AYR is ontworpen voor vrouwen die geen concessies willen doen aan mode en gemak.

Duurzaam en Chique

  • Hoogwaardige Materialen: Zowel de voering als de buitenkant van de slipper zijn gemaakt van eersteklas leer. Dit garandeert niet alleen een stijlvolle look, maar ook een lange levensduur. Jouw voeten verdienen het beste!
  • Flexibele Rubberen Zool: De flexibele rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit. Of je nu door de stad slentert of thuis ontspant, deze slippers bieden altijd de benodigde ondersteuning.

Optimaal Comfort

  • Handgemaakt Vakmanschap: Het zorgvuldig ontworpen voetbed zorgt voor de beste ondersteuning die je je kunt wensen. Wolky’s worden met de hand gemaakt, zodat elk paar de aandacht en zorg krijgt die het verdient. Zo loop je van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat alsof je op wolken loopt!
  • Speciaal Ontworpen voor Vrouwen: Bij Wolky begrijpen we hoe vervelend het is om pijnlijke voeten te hebben na een lange dag. Daarom hebben we deze Roll slipper ontworpen met maximaal comfort en optimale ondersteuning in gedachten.

Milieuvriendelijk

  • Duurzame Materialen: Wolky neemt duurzaamheid serieus. Deze slippers zijn gemaakt van hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen. Zo draag jij je steentje bij aan een beter milieu terwijl je geniet van ongeëvenaard comfort.

Specificaties:

  • Kleur: 800 Blue AYR
  • Schachthoogte: Laag
  • Materiaal Voering: Leer
  • Materiaal Zool: Rubber
  • Materiaal Buitenkant: Leer
  • Geslacht: Dames
  • Artikelnummer: 00012142
  • Merk: Wolky

De Wolky Filosofie

Als vrouw weten we allemaal hoe slechte schoenen je dag kunnen verpesten. Dat kan anders! Daarom nemen we bij Wolky jouw loopplezier serieus. Onze passie is kwaliteitsschoenen maken met een perfecte pasvorm, tijdloos design en optimaal comfort. Al ruim 40 jaar voorzien we vrouwen van comfortabele, ondersteunende schoenen die gemaakt zijn om op te lopen. Veel vrouwen die Wolky ontdekt hebben, willen niet meer anders.

Mis het niet! Verwen je voeten met de perfecte combinatie van stijl en comfort. Maak een duurzame keuze die zowel je voeten als de planeet ten goede komt. Druk nog vandaag op die bestelknop en laat de Roll slipper van Wolky jouw nieuwste favoriete paar schoenen worden.

Wolky: 40 jaar specialist in comfort.