El Naturalista

N5845 Geo

€ 125,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk El Naturalista
Kleur Taupe
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool rubber + gerecycled EVA
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Unisex
Artikel Nr. 00058873

De duurzame EL NATURALISTA N5845 Geo sneakers zijn gemaakt van suède en hebben een lage schachthoogte. De voering van leer zorgt voor comfort, terwijl de rubberen zool met gerecycled EVA bijdraagt aan het milieuvriendelijke karakter van de schoenen. Dit uniseks model is zowel stijlvol als verantwoord geproduceerd, passend bij het duurzame imago van het merk El Naturalista. Hét nummer voor liefhebbers van duurzaamheid.

Stel je voor: je stapt de deur uit, klaar om de wereld te veroveren in een paar schoenen die niet alleen stijlvol zijn, maar ook verbluffend comfortabel en milieuvriendelijk. Maak kennis met de N5845 Geo van El Naturalista. Deze schoonheid in een prachtige taupe kleur zal je garderobe naar een hoger niveau tillen.

Waarom De N5845 Geo? Met de N5845 Geo krijg je de perfecte mix van stijl, comfort en duurzaamheid:

  • Materiaal: Hoogwaardig suède in een betoverende taupe tint.
  • Voering: Luxe leren voering voor ademend en comfortabel draagcomfort.
  • Zool: Duurzaam gemaakt van rubber en gerecycled EVA, voor een verende en stevige stap.

Stijlvol en Tijdloos Dit lage model is eenvoudig te combineren met zowel casual als nette outfits. Denk aan een relaxte jeans voor een dagje uit of een slimme pantalon voor die zakelijke casual look. Door de veelzijdige taupe kleur passen deze schoenen echt overal bij.

Duurzaamheid in Elke Stap Bij El Naturalista staat duurzaamheid centraal. De N5845 Geo is een schoolvoorbeeld van hoe mode en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan:

  • Eco-friendly: El Naturalista gebruikt gerecyclede, biologisch afbreekbare en natuurlijke materialen.
  • Sustainable Manufacturing: Doordat El Naturalista 100% van hun producten zelf produceert, kiezen ze alleen de beste materialen en garanderen ze een lange levensduur en blijvend comfort.
  • Eco-Friendly Design: Innovatief gebruik van duurzame bronnen voor een unieke uitstraling.

Dus, door deze schoenen te kiezen, draag je bij aan een betere planeet. Hoe mooi is dat?

Comfort en Kwaliteit Samengesmolten Geloof ons, deze schoenen willen je voeten verwennen. Dankzij de met de hand gemaakte afwerking en strikte kwaliteitscontroles, ben je verzekerd van een product dat je lang en met plezier zult dragen. Je voeten krijgen de ondersteuning en comfort die ze verdienen, elke stap weer.

Styling Tip Combineer de N5845 Geo met een casual broek of een nette jeans voor een verfijnde, maar toch ontspannen look. Perfect voor zowel een dagje uit als een zakelijke casual setting.

Met de N5845 Geo van El Naturalista stap je met een goed gevoel de wereld in. Je kiest niet alleen voor een stijlvol uiterlijk, maar ook voor een bewuste levensstijl. Mode en duurzaamheid, hand in hand.