Vans

Old Skool 36

€ 89,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Vans
Kleur Geel
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool FSC Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Unisex
Artikel Nr. 00058896
VANS Old Skool is een lage veterschoen met de iconische zijstreep. Het foam-voetbed biedt een fijne demping. Dit model heeft verstevigde teenstukken ter voorkoming van slijtage en de kenmerkende buitenzool met wafelprofiel van Vans voor een stevige grip.Samenstelling: biobased PU, FSC Rubber, Regeneratief Katoen, Regeneratief Rubber, Biologisch Katoen.

Stel je voor: een stralende zomerdag, je favoriete jeans of shorts, en aan je voeten de opvallende Old Skool 36 sneakers van Vans. Deze schoenen zijn niet zomaar sneakers, ze zijn een statement. Met hun roots in de skatewereld van Zuid-Californië uit de jaren '70, brengen ze de legendarische skatecultuur naar jouw dagelijkse stijl. Denk aan Tony Alva en Stacy Peralta die dit iconische model vormgaven. Nu kan jij een stukje geschiedenis dragen, maar dan met een duurzame twist.

Waarom jij de Old Skool 36 moet hebben:

Kleur: Dirty yellow (6DY1) – een levendige kleur die opvalt zonder te overheersen. Materiaal: 100% organisch katoen – duurzaam én comfortabel. Voering: Textiel voor een ademende en comfortabele pasvorm. Zool: FSC-gecertificeerd rubber – perfect voor grip en duurzaamheid. Schachthoogte: Laag model – ideaal voor elke gelegenheid. Unisex: Geschikt voor iedereen die mode en duurzaamheid wil combineren.

Een duurzaam stijlicoon

Vans blijft innoveren. Door gebruik te maken van organisch katoen en FSC-gecertificeerd rubber, laat Vans zien dat stijl en duurzaamheid prima samengaan. De levendige dirty yellow-kleur geeft je outfit een speelse twist, terwijl het tijdloze ontwerp zorgt voor die klassieke Vans-look. Combineer ze met een casual jeans of shorts om het gedurfde kleuraccent echt te laten opvallen.

Voel de vibratie van de skatecultuur

De Vans Old Skool 36 heeft zijn roots stevig geworteld in de skatecultuur. Deze schoen, de eerste skateschoen met geïntegreerde leren delen voor extra stevigheid, is meer dan gewoon een sneaker. Het is een eerbetoon aan de skate-levensstijl die Vans groot heeft gemaakt.

Sluit je aan bij de Vans-familie

Als je deze schoenen aantrekt, draag je niet alleen een stukje modegeschiedenis, maar ook een stukje van de toekomst. Met de Old Skool 36 maak je deel uit van een beweging die stijl, duurzaamheid en onmiskenbare Californische coolness combineert. De kenmerkende Vans Sidestripe, ooit een tekeningetje van Paul Van Doren en nu een onmiskenbaar designelement, geeft elke stap een boost van originaliteit.

Waar wacht je nog op?

Bezoek De Mulders en ontdek 100 jaar liefde voor elkaar én voor schoenen. De Old Skool 36 van Vans wacht op jou.

SKATEBOARDERS DIE GROOT FAN WAREN VAN DE RUIGE DESIGNS EN RUBBEREN ZOLEN VAN DE SNEAKERS, WERDEN DOOR HEEL ZUID-CALIFORNIË MET VANS GESPOT. De Vans #95, nu bekend als de Era, met een gevoerde kraag en verschillende kleurcombinaties, werd ontworpen door Tony Alva en Stacy Peralta. De schoen was favoriet onder een generatie skateboarders. HET OFF THE WALL-LOGO VAN VANS WERD GEÏNTRODUCEERD in 1976. De Vans #36, de Old Skool, deed zijn intrede. Hierop was de nu zo bekende Vans Sidestripe te zien.

Dus waar wacht je nog op? Strap de