Palladium

Palla Ace Canvas

€ 74,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Palladium
Kleur Oranje
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Unisex
Artikel Nr. 00058848
Palladium Palla Ace Canvas. Door een deel van het DNA van de Pampa over te nemen en het aan te passen aan de straat, is de Palla-Ace de ideale alledaagse laag uitgesneden sneaker voor iedereen die nooit stil wil blijven staan. Door de vrije geest van het Parijs uit de jaren zestig en de ziel van onze iconische laars met elkaar te versmelten, is deze canvassneaker even praktisch als hij dapper is. Een verfijnde uitvoering in combinatie met Franse stijlaccenten, zoals het driekleurig borduursel en de hiellussen, helpen een complete look te creëren die even gewaagd is als jij.BOVENLAAG: canvas 100% katoenVOERING: canvas 100% katoenINLEGZOOL: voorgevormd EVA - afwerking 100% katoenZOOL + NEUS: vulcanized rubberUITVOERING: geweven label on tong / geweven label op binnenkant hielstuk / print op buitenkant hielstukKENMERKEN: platte veters / veteroogjes/ driekleurig borduursel op veterdeel .Peta Approved VEGAN

Stel je voor: een zonovergoten dag, een blauwe hemel en jij, klaar voor een avontuur. Wat ontbreekt er nog? De perfecte schoenen om je look én comfort compleet te maken. Maak kennis met de Palla Ace Canvas van Palladium in de levendige kleur tawny orange. Deze unisex schoenen zijn de ultieme eyecatcher voor elke zomerse outfit en avontuur.

Waarom de Palla Ace Canvas?

  • Materiaal buitenkant: Duurzaam canvas, perfect voor al je dagelijkse avonturen.
  • Voering: Ademend textiel dat je voeten koel en comfortabel houdt, ook op warme dagen.
  • Zool: Robuust rubber voor extra grip en duurzaamheid, zodat je altijd stevig in je schoenen staat.
  • Kleur: Opvallend tawny orange — de ultieme zomerse eyecatcher!
  • Schachthoogte: Laag voor maximale bewegingsvrijheid, ideaal voor elke stap die je zet.
  • Geslacht: Unisex, geschikt voor iedereen.

Eco-vriendelijk & duurzaam Deze schoenen zijn niet alleen een modieus statement, maar ook een bewuste keuze. Dankzij het duurzame canvas en de ademende textiele voering zijn deze vegan schoenen perfect voor zowel stedelijke avonturen als uitdagende wandelingen. Stel je voor: moeiteloos door de stad wandelen of een avontuurlijk pad bewandelen, wetende dat je een duurzame keuze hebt gemaakt.

Palladium: Voor de avonturiers Palladium staat bekend om zijn comfortabele pasvorm en lichtgewicht ontwerp. De Palla Ace Canvas is perfect voor elke gelegenheid — of je nu een relaxte middag in het park hebt of een spannende reis onderneemt. Of je nu een rugtas of backpack draagt, met deze schoenen ben je altijd klaar voor avontuur. Een paar goed gekozen, duurzame schoenen maken jouw outfit helemaal af!

Een modieus statement Op zoek naar die ene eyecatcher? De tawny orange kleur geeft elke outfit een extra boost. Draag ze met een eenvoudige jeans en een wit T-shirt voor een frisse, zomerse look. Deze schoenen zijn jouw geheime wapen om zowel stijlvol als comfortabel de deur uit te gaan.

Waarom Palladium? Bij Mulder Schoenen begrijpen we dat schoenen meer zijn dan alleen praktisch schoeisel; ze zijn een manier om jezelf uit te drukken. Met 100 jaar expertise presenteren wij trots de Palla Ace Canvas. Dankzij de comfortabele pasvorm, lichtgewicht zool en het moderne model, wandel je moeiteloos rond. Voeg deze unieke schoenen toe aan je collectie en ervaar zelf waarom Palladium jouw nieuwe favoriete merk wordt.

Jouw stap naar stijl en duurzaamheid Aarzel niet langer! Voeg de Palla Ace Canvas toe aan je collectie en zet jouw stap naar een groenere wereld en een fashion-forward garderobe. Kies voor Mulder Schoenen en ontdek de perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid. Je voeten zullen je dankbaar zijn!

Artikelnummer: 00058848

Merk: Palladium