Palladium

Pampa Hi Zip Organic

€ 94,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Palladium
Kleur Roze
Schachthoogte halfhoog
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Unisex
Artikel Nr. 00058850
Palladium Hi Zip Organic.- Bovenmateriaal: 100% biologisch textiel- Materiaal buitenzool: gerecycled rubber- Hakhoogte: 25 mm- Voering: 100% biologisch katoenen canvas- Sluiting: veter + rits- Uitneembare binnenzool: Nee- Materiaal binnenzool: kurk- 100% Vegan

Stel je eens voor: je wandelt door de stad, de zon lacht je tegemoet, en er waait een zachte bries door je haren. Wat maakt dit alles nog mooier? De Pampa Hi Zip Organic van Palladium aan je voeten. Deze schoenen geven jouw dag net dat beetje extra. De combinatie van duurzaamheid en stijl is perfect weergegeven in de betoverende peaskin kleur – een subtiele, maar opvallende roze tint die elke outfit opfleurt.

Waarom kiezen voor de Pampa Hi Zip Organic?

Materiaal met een missie Het gebruik van organic cotton voor de buitenkant en voering betekent dat je bijdraagt aan een groenere wereld. Een milieubewuste keuze zonder in te leveren op stijl.

Frisse kleur De trendy peaskin kleur geeft deze sneakers een moderne look die past bij elke gelegenheid. Of je nu casual bent of avontuurlijk wilt gaan, deze kleur maakt het helemaal af.

Stevige stappen Dankzij de rubberen zool heb je altijd grip en stevigheid, waar je ook gaat. Geen glijden, alleen glanzen!

Unisex en universeel Deze sneakers zijn ontworpen voor iedereen. Eén paar schoenen die bij elke stijl en elk persoon passen, van jong tot oud.

Comfort dag in, dag uit Palladium staat bekend om zijn comfortabele pasvorm. Of je nu door de stad struint of een lange dag op je werk hebt, je voeten zullen jou dankbaar zijn.

Met de Pampa Hi Zip Organic investeer je in meer dan alleen schoenen; je kiest bewust voor een product dat liefde voor mode en de planeet combineert. Door geen dierlijke materialen te gebruiken, draag je met een gerust hart bij aan een betere wereld, terwijl je geniet van het ultieme comfort dat Palladium biedt.

Styling tip

Combineer deze stoere sneakers met een casual jeans en een simpel T-shirt voor een relaxte look. Voeg een cargo broek toe voor een avontuurlijk tintje. Of je nu door de stad loopt of een wandelpad verkent, de Pampa Hi Zip Organic past altijd perfect bij elke situatie.

Waarom Palladium schoenen?

Bij Mulder Schoenen begrijpen we de waarde van een goede schoen. Al 100 jaar delen we onze passie voor hoogwaardige schoenen. De modellen van Palladium zijn ideaal voor dagelijks gebruik én geweldige reisgenoten. Dankzij de comfortabele pasvorm, de lichtgewicht zool en het moderne model kun je moeiteloos urenlang rondlopen, zelfs met een rugtas op je rug.

Dus waar wacht je nog op? Durf te kiezen voor duurzaamheid, comfort en stijl. Durf te kiezen voor de Pampa Hi Zip Organic van Palladium. Trakteer jezelf op het ultieme comfort en een vleugje eco-aware flair. Wacht niet langer en ontdek zelf waarom Palladium schoenen de perfecte keuze zijn voor jouw dagelijkse avonturen.