Wolky

Why Antique nubuck 0660611

€ 169,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur 800 Blue AYR
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool PU
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00040853

Maak een duurzaam statement met de Why Antique nubuck 0660611 sneakers van Wolky. Deze enkelhoge schoenen in '800 Blue AYR' kleur schitteren als de oceaan, met een zachte nubuck lederen buitenkant en een comfortabele PU zool. Ze zijn zowel stijlvol als milieuvriendelijk, perfect voor de modebewuste vrouw die ook om de planeet geeft. Investeer in stijl en duurzaamheid met deze prachtige sneakers.

Stel je voor: een mix van luxe, stijl en ultiem comfort bij elke stap die je zet. Dit is wat de Why Antique nubuck 0660611 van Wolky je biedt - en meer. Deze stijlvolle enkellaarsjes in de unieke kleur 800 Blue AYR zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een traktatie voor je voeten.

Waarom deze Wolky's?

Pure Luxe De Why Antique nubuck 0660611 is gemaakt van premium nubuck leer, wat de laarsjes een strakke en elegante uitstraling geeft. Of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit, deze schoenen passen perfect bij elke gelegenheid.

Ademend en Comfortabel Dankzij de leren voering en buitenkant blijven je voeten fris en ademend, zelfs op de langste dagen. Voeten die zich prettig voelen, ongeacht hoe lang je onderweg bent - wie wil dat nou niet?

Eco-friendly Keuze Met deze schoenen draag je niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam bij aan een betere planeet. Draag ze met trots en met een gerust hart!

Innovatieve PU-zool De PU-zool biedt lichte ondersteuning en uitstekende schokabsorptie. Of je nu een drukke dag in de stad hebt of een relaxte dag doorbrengt, deze zool maakt elke stap comfortabel.

Tijdloze Elegantie Dankzij de enkelhoge schacht zijn deze laarsjes super veelzijdig. Ze passen perfect bij zowel een casual jeans als een net jurkje – altijd stijlvol!

Meer over Wolky

Wolky: 40 Jaar Specialist in Comfort Als vrouw hebben we het allemaal meegemaakt: hoe slechte schoenen onze hele dag kunnen verpesten. Dat kan anders! Daarom nemen we bij Wolky jouw loopplezier serieus. Onze passie is het om kwaliteitsschoenen te maken die een perfecte pasvorm combineren met tijdloos design en optimaal comfort. Ze moeten bovendien steun bieden, want naast dat ze lekker zitten, moeten schoenen je voeten ook ondersteunen. We streven ernaar om schoenen te maken, waarvan je aan het einde van de dag bij het naar bed gaan pas beseft dat je ze nog aan hebt.

Al ruim 40 jaar lang voorzien we vrouwen van comfortabele, ondersteunende schoenen die gemaakt zijn om op te lópen. Veel vrouwen die Wolky hebben ontdekt, geven aan niet meer anders te willen. Dat is ook de reden dat sommige modellen al tientallen jaren in onze collectie zitten. Wolky's worden allemaal door ons ontworpen én met de hand gemaakt. Zo kan jij van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat genieten van het actieve leven dat je verdient!

Wat maakt Wolky schoenen uniek? Het is de binnenkant die het verschil maakt. Dat geldt niet alleen voor mensen, maar zeker ook voor schoenen. Wolky’s zijn van binnen uniek en dat merken je voeten direct als je ze aandoet. Door de jaren heen heeft Wolky een eigen, herkenbare stijl ontwikkeld. Altijd met comfort als uitgangspunt.

Specificaties:

  • Merk: Wolky
  • Modelnaam: Why Antique nubuck 0660611
  • Kleur: 800 Blue AYR
  • Materiaal buitenkant: Nubuck leer
  • Materiaal voering: Leer
  • Materiaal zool: PU
  • Schachthoogte: Enkelhoog
  • **Ges